Szolgálati közlemény!

Hej!

Feltehetőleg azért látogattatok el erre az oldalra, mert kaptatok tőlem egy – ilyen magatartást javasló – üzenetet. Többen kaptatok ilyet, ha körülnézel az irodában, lehet, hogy a többiek is ezt a lapot nézegetik.

Lényeg a lényeg, azért szóltam néhányatoknak, mert egy kisebb bővülést tervezünk, és ehhez szükség van különböző területeken jó szakemberekre. Olyanokra, mint ti, vagy ismerőseitek. Pont.

Az alábbi lehetőségek közül lehet válogatni:

· Projekt Menedzser
Ízlés szerint van kisebb-nagyobb projektek menedzselése, agilis alapon működtethető hosszú távú core fejlesztés, valamint gyártásütemezés-jellegű munkák.

· Szoftverfejlesztés
Többnyire C++ nyelven történik, Visual Studioban. Érzésem szerint itt olyan programozók vannak, hogy fel kell kötni a gatyát, ha utol akarjátok a jobbakat érni algoritmusfejlesztésben, de szoftverfejlesztési technológiákból, agilis – branching – merge – code review – refaktor – modularitás messze ti vagytok a jobbak. Van WinCE, iPhone, Android, Unix ami kell.

· Tesztelés
Szoftvertesztelés többféle területen, juniortól professional szintig. Automata is, mancsos is. Bárki, akivel eddig együtt dolgoztam, biztosan a jobbak közé kerül itt. Sőt, van még field teszter állás is, aki a munkaidő max 50%-ában a világ minden táján tesztelheti a terméket.

Mihez is hasonlíthatom a munkakörnyezetet? Ugyanolyan, mint bármelyik multi, a környezetet tekintve. Itt mindenki magyar a vevőkön kívül, így kevésbé van szükség nyelvtudásra, cserébe kevesebbet is lehet gyakorolni.

Mint minden menedzsmentnek, ennek is megvan a maga problémája, még gyúrni kell a multinál megszokott képzett, professzionális menedzsmentre, de abban teljesen biztos vagyok, hogy van olyan menedzsment környezet, ami után felüdülés lesz.

Korosabb szenyoroknak is lehet itt kihívás és élhető környezet, még akkor is, ha Fortranban kezdtek a Ming-dinasztia idején.

Tehát, ha úgy érzitek, hogy nyitottak vagytok kicsit kinézni a dobozból, kattantsatok ide (minden nap frissül mostanság), és ha valami átlépi az ingerküszöbötöket, keressetek meg, mesélek részleteket, elmondom, szerintem melyik állás illik a legjobban hozzátok!

Nem árulok zsákbamacskát. Hanem.

Üdv:

Sanyi…

Advertisement

Published by Sándor

Proba

3 thoughts on “Szolgálati közlemény!

  1. Ja, elfelejtettem mondani, hogy vagy nálam jelentkezzetek, vagy, ha direkt a honlapon, akkor említsétek meg a nevem, mert ebből lesz a garázsajtó otthon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: